(1) Kupci se ne bi trebali oslanjati samo na funkcije koje pojednostavljuju vožnju. Neke funkcije neće raditi u svim uslovima i okolnostima. Moraju se poštovati ograničenja brzine i druga ograničenja. Za opšte uslove korišćenja Nissan tehnologija kontaktirajte Nissan distributera ili kliknite ovde.

(2) ProPILOT je dostupan samo na određenim verzijama. Funkcija ProPILOT napredna je tehnologija pomoći u vožnji, ali ne može da spreči sudar. ProPILOT je namenjen samo za vožnju autoputem (odvojenom barijerama) uz stalnu pažnji i prisutnos vozača. Vozačeva odgovornost je da bude oprezan, vozi sigurno, prilagodi brzinu uslovima na putu i bude spreman da preuzme nadzor nad vozilom u bilo kom trenutku.

(3)  e-POWER će biti dostupan od proleća 2022. 

(4) Da biste koristili usluge NissanConnect, morate imati NissanConnect račun i registrovati se ili prijaviti na NissanConnect koristeći svoje korisničko ime i lozinku. Da biste koristili besplatnu aplikaciju NissanConnect, morate da imate iOS ili Android pametni telefon i SIM karticu sa postojećom ili dodatno ugovorenom uslugom prenosa podataka koju pruža izabrani mobilni operater. Dostupnost svih usluga zavisi od pokrivenosti mobilne mreže. 

Kupci moraju imati korisnički račun na usluzi Amazon® ili Google™  račun kako bi se služili ovom funkcijom. Amazon, Alexa i druge povezane marke zaštitni su znaci društva Amazon.com, Inc. i njegovih podružnica. Dostupnost usluga zavisi od zemlje.

(5)  Sve maloprodajne cene su neobvezujuće i preporučene te uključuju PDV.  Opis opreme je neobvezujući i informativan. Renault Nissan Srbija zadržava mogućnost promene informacija navedenih na stranici i konfiguratoru. Za detaljnije informacije o cenama i opremi obratite se ovlašćenom  Nissan distributeru.
 

Prikazane slike i opisi samo su ilustracija. U nekim slučajevima ne predstavljaju vozilo namenjeno srpskom tržištu te ne prikazuju određen model, paket opreme ili posebnu ponudu. U zavisnosti od verzije karakteristike su dostupne serijski ili uz nadoplatu.