OČEKUJTE VIŠE UZ NISSAN INTELIGENTNU MOBILNOST

NISSANOVA INTELIGENTNA MOBILNOST JE POTPUNO NOVI NAČIN VOŽNJE.*

NISSANOVA INTELIGENTNA MOBILNOST JE POTPUNO NOVI NAČIN VOŽNJE.*

NISSANOVA INTELIGENTNA MOBILNOST JE POTPUNO NOVI NAČIN VOŽNJE.*

Nissan Intelligent Mobility logo
*Kupci ne bi trebalo da se oslanjaju samo na funkcije koje pojednostavnjuju vožnju. Neke funkcije neće raditi u svim uslovima i okolnostima. Potrebno je pridržavati se ograničenja brzine i drugih ograničenja. Za više informacija o Nissan tehnologijama proverite Pravna obaveštenja i zaštita privatnosti.

 

**Povezivanje mobilnog uređaja kako bi se pristupilo uslugama NissanConnect preporučuje se samo onda kada je vozilo parkirano. Sistem treba koristiti u skladu sa uslovima saobraćaja. Vozačima se preporučuje da sistem koriste samo onda kada je to sigurno. Vozači treba da pripaze na potencijalne opasnosti upotrebe tehnologije kojom se upravlja slobodnih ruku jer ona može skrenuti pažnju sa puta i smanjiti kontrolu upravljanja. Dostupnost usluga zavisi od lokacije. Korišćenje funkcija može biti otežano u uslovima lošeg prijema  signala. Kako biste ih mogli neometano koristiti, pobrinite se da se vaše vozilo nalazi u području dobre pokrivenosti mrežom. Meni uređaja NissanConnect i glasovno navođenje nisu dostupni na srpskom jeziku. NissanConnect podržava sledeće jezike: engleski,francuski, nemački, italijanski, španski, holandski, portugalski, turski, ruski, ukrajinski, danski, švedski, finski, poljski, slovački, češki, mađarski, grčki. Za više informacija o NissanConnectu i Nissan tehnologijama proverite Pravna obaveštenja i zaštita privatnosti

 

Prikazane slike su samo ilustracija. U nekim slučajevima ne predstavljaju vozilo namenjeno srpskom tržištu te ne prikazuju određen model, paket opreme ili posebnu ponudu. Prikazana oprema možda nije dostupna ili je dostupna samo uz određene nivoe opreme.