IDITE U KORAK SA NISSANOVIM INOVACIJAMA

Nissan vam nudi čitav svet novih iskustava. Kod nas nije stvar samo u uzbudljivim i inovativnim automobilima. Plejstejšn igre, UEFA fudbal, priče koje stoje iza tehnoloških rešenja – nastavite da čitate i saznajte na koje načine Nissan može da doprinese vašem životu.

INTELIGENTNA MOBILNOST

HRABRA VOŽNJA KROZ ŽIVOT

Kad su vozači, njihovi automobili i zajednica usklađeni, svet postaje bolje mesto. Otkrijte pametniju, sigurniju, jednostavniju i uzbudljiviju vožnju.

ULTIMATIVNI TEST

Trkačku stazu ne posećujemo samo zbog adrenalina. Automobiliske trke ultimativni su test svih inovacija koje ugrađujemo u vaš Nissan.

NISSAN: PONOSNI PARTNER UEFA LIGE ŠAMPIONA

Ovo je mesto na kome sa vama delimo sva uzbuđenja, organizujemo za vas nagradne igre i još mnogo toga. Glasajte za Gol nedelje i možete da dobijete karte za mečeve UEFA Lige šampiona.

ŽURKA NIKADA NE PRESTAJE

Na glamuroznim sajmovima automobila širom sveta Nissan premijerno predstavlja svoje najnovije modele i uzbudljive konceptualne automobila, kao što su Nissan Sway i Nissan Lannia. Čitajte dalje i saznajte sve najnovije vesti u vezi sa automobilskim sajmovima širom sveta.

Pogled u budućnost

Koncept automobili

Automobili vaših snova postaju stvarnost.