Uzbudljivo iskustvo vožnje

Novi Nissan JUKE

Benzin ili Hibrid

Dostupni pogonski sklopovi

114 - 143 KS

Maksimalna snaga motora

4,8 - 4,9 L

Potrošnja na 100km (*)

109 - 138

Emisija CO₂ (g/km) (*)

Nissan Juke 3/4 front static view in from of warehouse

SPOLJNI DIZAJN

Odvažan i Jedinstven Dizajn

Oštre linije oduvek su definisale Jukeov odvažan izgled, kako iznutra tako i spolja. Dizajn novog Nissana Juke poboljšan je novim alu felnama, novim bojama i obnovljenom unutrašnjošću.

Nissan Juke interior front dashboard view with passenger

DIZAJN ENTERIJERA

Prilagodljiv kao što ste vi

Sa izdašnim tovarnim prostorom i prostranom unutrašnjosti, Nissan Juke je svestran za svakodnevni život.

Nissan Juke parked outside shop front

MOTORI

Hibrid ili Benzin?

Bez obzira na to birate li radije benzinski ili hibridni pogon, Juke vam nudi zabavne vozne osobine, odzivan motor i uštedu goriva.

DIMENZIJE

Dimenzija Nissan Juke-a

Kompaktan i okretan, ali se može pohvaliti impresivnim unutrašnjim prostorom, Juke koristi svoje dimenzije na najpametniji mogući način.

1/2 GABARITI

A - Ukupna visina: 1,593 mm (sa krovnom antenom) <br> B - Ukupna dužina: 4,210 mm<br> C - Ukupna širina: 1,800 mm (bez retrovizora)

Nissan Juke 3/4 front pack shot view indicating overall dimensions

1/2 KAPACITET PRTLJAŽNIKA

A - 422 L<br> B - 1,305 L (sa preklopljenim sedištima)

Nissan Juke top view illustration showing boot capacity

1/2 PRTLJAŽNI PROSTOR

A - Maksimalna dužina: 1,477mm<br> B - Maksimalna širina: 1,249mm

Nissan Juke 3/4 rear pack shot view indicating boot dimensions

POMOĆ U VOŽNJI

Inteligentne tehnologije

Nissanove napredne tehnologije za pomoć u vožnji pružaju vam dodatnu kontrolu te povećavaju vašu sigurnost i udobnost

1/2 - ProPilot

ProPILOT Assist pomaže vam da ostanete u središtu traka te održava razmak između vašeg vozila i vozila ispred.⁽³⁾

Nissan Juke rear running shot on city highway

1/2 - Nissanov inteligentni Around View Monitor s prikazom u 360°

Upravljajte još jednostavnije zahvaljujući 360° prikazu vozila i njegovog okruženja.⁽⁴⁾

Nissan Juke parking in the city

1/2 - Inteligentni sistem upozorenja na frontalni sudar

Inteligentni sistem upozorenja na frontalni sudar prati vozila ispred vašega, prepoznaje kada vozila ispred uspore te vas upozorava na opasnost aktivacijom zvučnog i vizualnog signala.⁽⁵⁾

Nissan Juke Intelligent Foward Collision Warning illustration

POVEZIVANJE

Uvek povezani sa vašim svetom

Sa Nissan pametnom tehnologijom ostanite povezani sa svetom koji vas okružuje. Povežite se sa vašom omiljenom muzikom i aplikacijama, podesite odredište i još mnogo toga⁴ ⁵.

1/2 Praćenje ukradenog vozila

U savremenom svetu ukradena vozila je teško pronaći i povratiti. Naš sistem za praćenje ukradenih vozila je tu da pruži dodatnu sigurnost vašem automobilu. U slučaju krađe, naš pružalac usluga pomoći će nadležnim organima u sprovođenju zakona, da prate i lociraju vaš Nissan Juke kako bi ga povratili ¹² ¹³.

Pogled na prednju kontrolnu tablu Nissana Juke koji prikazuje ekran NissanConnecta

1/2 Besprekorna povezanost

Pomoću sistema Apple CarPlay® ili Android Auto™ povežite vaš pametni telefon sa vozilom tako da možete da upućujete pozive, slušate muziku I još mnogo toga .⁴ ⁵ ⁶

Pogled na prednju kontrolnu tablu Nissana Juke koji prikazuje ekran NissanConnecta

1/2 NissanConnect Services aplikacija

Pomoću NissanConnect Services aplikacije možete videti gde ste parkirali vozilo i koliko kilometara možete preći sa preostalim gorivom⁴ ⁷.

Prikaz profila Nissan Juke parkiranog pored radnje s osobom koja stoji ispred i drži telefon

1/2 Home-to-car sa Amazon Alexa

Niste sigurni da li ste zaključali vaše vozilo. Sa Amazon Alexa možete da proverite da li su vrata vašeg Juke-a zaključana.¹¹

Pogled u unutrašnjost Nissana Juke s vozačem koji telefonira
With many flexible finance options available, you could experience the Nissan Juke for less than you think

Latest Juke offers

DODATNA OPREMA

Dodajte i istaknite svoj stil

Sa Nissan Juke-om možete kreirati jednostavan izgled. Kombinujte dodatnu opremu i imaćete vizuelno uzbudljivo vozilo koje savršeno odgovara vašim potrebama⁸.

1/2 - Indigo crni poklopci za retrovizore

Dajte bočnim retrovizorima moderan izgled sa indigo crnim poklopcima za retrovizore dizajniranim da savršeno dopunjuju vaš Juke.

Poklopac retrovizora Nissan Juke Carbon Black

1/2 - Krovni nosač za bicikl⁽⁹⁾

Prevezite sigurno i do 3 bicikla sa odabirom ovog dodatka koji se postavlja na krovne nosače vašeg JUKE-a (najveća dozvoljena masa bicikla - 20 kg; veličina točkova - do 36"/91cm)

Nissan Juke krovni nosač za bicikl

1/2 - Zaštita praga prtljažnika

Izrađena od visokokvalitetnog brušenog aluminijuma i otporna zaštita štiti prtljažnik od ogrebotina prilikom utovara.

Nissan Juke štitnik prtljažnog ulaza

1 Podaci su za vozilo-a je homologovano u skladu sa propisima EU korišćenjem realnije WLTP test procedure. NEDC vrednosti stoga nisu dostupne za ovo vozilo-a.

2 ProPILOT Assist je dostupan na ograničenom broju vozila i samo na automatskim menjačima. ProPILOT Assist je napredna tehnologija za pomoć vozaču, ali ne može sprečiti sudare. ProPILOT Assist je namenjen samo za „Eies on/ Hands On“ za autoputeve (put odvojen barijerama). Odgovornost vozača je da ostane na oprezu, da vozi bezbedno, da primenjuje ograničenja brzine i bezbednu brzinu na osnovu uslova na putu i ​​da zadrži kontrolu nad vozilom u bilo kom trenutku.

3 Ne treba se oslanjati samo na funkcije za udobnost vozača. Neke funkcije možda neće raditi u svim uslovima i okolnostima. Primenjuju se brzina i druga ograničenja. Za odredbe i uslove koji se odnose na Nissanove tehnologije, obratite se svom Nissan dileru.

4 Da biste koristili usluge NissanConnect, potreban vam je korisnički nalog NissanConnect Services i morate se registrovati i prijaviti u aplikaciju NissanConnect Services sa svojim korisničkim imenom i lozinkom. Da biste koristili besplatnu aplikaciju NissanConnect Services, potreban vam je pametni telefon sa kompatibilnim iOS ili Android operativnim sistemom i SIM kartica sa opcijom za prenos podataka sa postojećim ili zasebnim ugovorom o mobilnom telefonu između vas i vašeg provajdera mobilnih usluga. Sve usluge podležu pokrivenosti mobilnom mrežom. Apple CarPlay i Android Auto su besplatni, u zavisnosti od modela i/ili nivoa opreme. Za više informacija kontaktirajte svog Nissan dilera.

5 In-Car WiFi je uvek plaćena usluga dostupna uz pretplatu. Za više informacija kontaktirajte svog Nissan dilera.

6 Povezivanje mobilnog telefona za korišćenje NissanConnect-a treba da se vrši samo ako je automobil bezbedno parkiran. Korišćenje sistema uvek treba da bude u skladu sa pravilima kodeksa za puteve. Vozači bi trebalo da koriste sistem samo kada je to bezbedno. Korisnici bi trebalo da budu svesni mogućnosti da beskontaktna tehnologija skrene pažnju sa puta, što može uticati na potpunu kontrolu nad vozilom.

7 Besplatne usluge (Nissan na Google pomoćniku, Istorija vožnje i analiza, Nissan pomoć i asistencija, pomoć pri kvaru, status vozila, Menadžer baterije - samo za električna vozila) su dostupne besplatno u periodu od 7 godina, u zavisnosti od modela i/ ili nivoa opreme. Za više informacija kontaktirajte svog Nissan dilera.

8Prikazani dodaci su standardni i/ili opcioni samo za odabrane nivoe opreme. Mogu biti dodatni troškovi. Vizuelni elementi su Juke N-Sport i N-Design koji uključuje originalnu dodatnu opremu.

9Nissan Select je dodatna oprema koju obezbeđuju Nissanovi partneri. Oni daju garanciju u skladu sa svojim uslovima. Za više detalja kontaktirajte svog Nissan dilera. Dodatna oprema i svaka dodatna oprema koju ugradi kupac može imati uticaj na saopštene vrednosti dometa automobila. Nissan originalna dodatna oprema pokrivena je garancijom ako je postavi Nissan diler ili Nissan serviser pre primopredaje vozila ili tokom garantnog perioda za novo vozilo. Originalna dodatna oprema postavljena van garantnog perioda za novo vozilo ili od strane treće strane ili od strane kupca je pokrivena samo Nissanovom garancijom na originalne delove i dodatnu opremu. Prikazane slike i opisi služe kao smernice. U nekim slučajevima, fotografije su vozila koja nisu tržišna i ne predstavljaju određeni model, nivo opreme ili ponudu. Prikazane funkcije možda neće biti dostupne ili možda neće biti dostupne kao standard ili samo kao opcija.

10 Vaša je odgovornost da budete budni, da vozite bezbedno i da imate kontrolu nad vozilom u svakom trenutku. Funkcije pomoći vozaču imaju brzinu i druga ograničenja i ne treba se oslanjati samo na njih. Za više informacija pogledajte uputstvo za upotrebu.

11 Amazon i Alexa® i svi povezani znaci su zaštitni znaci Amazon.com Inc ili njegovih filijala. Određene Alexa funkcionalnosti zavise od tehnologije pametne kuće.

12 Praćenje ukradenih vozila dostupno na novim Juke modelima sa navigacijom (dostupno od proizvodnje u JUN 2024).

13 Plaćena usluga dostupna uz pretplatu, u zavisnosti od modela, godine i nivoa opreme. Za više detalja pogledajte aplikaciju NissanConnect Services.