[1] 19’’ aluminijumske felne - Tekna

[2] Kupci ne bi trebalo da se oslanjaju samo na funkcije koje pojednostavljuju vožnju. Neke funkcije neće raditi u svim uslovima i okolnostima. Potrebno je pridržavati se ograničenja brzine i drugih ograničenja. Za odredbe i uslove koje se odnose na Nissan tehnologije kontaktirajte svog Nissan distributera. 

[3] ProPILOT Assist je dostupan na ograničenom rasponu vozila i samo sa automatskim menjačem. ProPILOT Assist je napredna tehnologija za pomoć vozaču, ali ne može da spreči sudare. Funkcija ProPILOT Assist zahteva pažnju i učestvovanje vozača i namenjena je samo za vožnju autoputem (odvojenim barijerama).

Vozačeva je odgovornost da ostane oprezan, vozi sigurno i bude spreman da preuzme kontrolu nad vozilom u bilo kom trenutku.

[4] Da biste koristili usluge NissanConnect potreban vam je korisnički nalog NissanConnect Services i morate se registrovati i prijaviti u aplikaciji NissanConnect Services sa svojim korisničkim imenom i lozinkom. Da biste koristili besplatnu aplikaciju NissanConnect Services, potrebno je da imate pametni telefon sa kompatibilnim iOS ili Android operativnim sistemom i SIM karticu sa opcijom prenosa podataka koju pruža mobilni operater na osnovu postojećeg ili posebnog ugovora o mobilnom telefonu između vas i vašeg provajdera mobilnih usluga. Sve usluge podležu pokrivenosti mrežom.

Apple CarPlay i Android Auto su besplatni, u zavisnosti od modela i/ili paketa opreme. Za više informacija, kontaktirajte svog Nissan distributera.

Povezivanje mobilnog uređaja kako bi se pristupilo uslugama NissanConnect preporučuje se samo onda kada je vozilo parkirano. Sistem treba koristiti u skladu sa uslovima saobraćaja. Vozačima se preporučuje da sistem koriste samo onda kada je to sigurno. Vozači treba da pripaze na potencijalne opasnosti upotrebe tehnologije kojom se upravlja slobodnih ruku jer ona može skrenuti pažnju sa puta i smanjiti kontrolu upravljanja.

[6] Besplatne usluge (Nissan na Google Assistant, Istorija vožnje i analiza, Asistencija i pomoć Nissana, Pomoć pri kvaru, Stanje vozila, Upravljanje baterijom - samo za električna vozila) su dostupne besplatno za period od 7 godina, u zavisnosti od modela i/ili paketa opreme. Za više informacija, kontaktirajte vašeg Nissan distributera.

[7] Prikazana dodatna oprema je standardna i/ili opciona samo za određene pakete opreme. Mogu se primeniti dodatni troškovi.

*Vrednosti potrošnje goriva i emisije CO2 dobijene su ispitivanjem u laboratorijskim uslovima u skladu sa zakonodavstvom EU-a i namenjene su poređenju različitih vrsta vozila. Vrednosti ne moraju odražavati stvarne uslove vožnje. Na službene podatke mogu uticati opcijska oprema, održavanje vozila, stil vožnje te vremenski uslovi i uslovi na putu. Vrednosti su utvrđene u okviru novog svetski usklađenog postupka testiranja za laka vozila (WLTP).

Slike na internet stranici www.nissan.rs su simbolične i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internet stranici i u dokumentima su privremeni i podložni promeni. Zadržavamo pravo na greške u tekstu. Zbog posledica globalne nestašice poluprovodnika neki elementi opreme prikazani na internet stranici, kao i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutnim uslovima je teško predvideti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluprovodnika u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlašćenom distributeru.