S vremena na vrijeme, kako bismo garantovali sigurnost i visok kvalitet naših vozila, pozivamo kupce na besplatnu popravku ili ažuriranje sistema njihovih vozila.

Kampanje opoziva

Opozivi su preventivne provere koje periodično   sprovodimo za specifične grupe vozila kako bismo proverili ima li kvarova. Molimo vas da se, ako primite obaveštenje da je vaš automobil predviđen za opoziv, u najkraćem mogućem roku obratite najbližem Nissanovom dileru kako biste dogovorili termin besplatne popravke svog vozila.

Servisne kampanje

Servisne kampanje su preventivne provere koje povremeno sprovodimo za specifične grupe  vozila kako bismo osigurali zadovoljstvo kupaca. Ne utiču na sigurnost automobila. Ako vas obavestimo da biste trebali da ažurirate svoje vozilo, kontaktirajte nas u najkraćem mogućem roku kako bismo dogovorili termin besplatnog ažuriranja.

Nije mi stigla poruka od Nissana. Kako mogu proveriti da je li za moje vozilo predviđena kampanja?

Nissan je lansirao internet stranicu posebno namenjenu upitima o kampanji opoziva vazdušnih jastuka Takata. Više informacija pronaći ćete na linku na dnu ove stranice. Za sve druge kampanje obratite se najbližem Nissanovom dileru koji će odmah proveriti je li za vaše vozilo predviđena kampanja.

Šta možete očekivati od Nissana ako je za vaše vozilo predviđen opoziv ili servisna kampanja:

  • besplatan popravku ili ažuriranje koji će sprečiti negativna iskustva sa vašim Nissanom,
  • upotrebićemo samo originalne Nissanove delove i ugraditi ih kod Nissanovog dilera
  • na sve popravke dajemo svoju tandardnu garanciju,
  • trudićemo se prilagoditi termin servisa vašim potrebama,
  • kontakt putem vaše željene metode komunikacije: poštom/e-poštom/telefonom
Nissan recall campaign - Takata

KAMPANJA OPOZIVA VAZDUŠNIH JASTUKA TAKATA:

Niz proizvođača automobila (uključujući Nissan) sprovodi kampanju opoziva vozila u koja su ugrađeni vazdušni jastuci Takata. Ako je vaše vozilo predviđeno za opoziv, poslali smo vam obaveštenje, ili ćemo vam poslati uskoro. Ako još niste primili poruku i želite znati dali je  vaše vozilo uključeno u opoziv, kliknite na link u nastavku kako biste proverili.