[1] Vrednosti za domet su dobijene ispitivanjem u laboratorijskim uslovima u skladu sa zakonodavstvom EU-a i namenjene su poređenju različitih vrsta vozila. Ove informacije se ne odnose nužno na određeno vozilo i nisu sastavni deo ponude. Vrednosti ne moraju odražavati stvarne uslove vožnje. Na zvanične podatke mogu uticati dodatna oprema, održavanje vozila, stil vožnje i faktori koji nisu tehničke prirode kao što su vremenski uslovi. Vrednosti su utvrđene u okviru novog svetski usklađenog postupka testiranja za laka vozila (WLTP).
[2] Navedene vrednosti se odnose na baterije od 39 kWh (LEAF) i 59 kWh (LEAF e+). Vreme punjenja zavisi od uslova punjenja, uključujući vrstu punjača i kapacitet baterije, temperaturu baterije kao i ambijentalnu temperaturu na mestu punjenja. Navedena vremena brzog punjenja odnose se na punjenje brzim punjačem CHAdeMO. Nissan LEAF je dizajniran za gotovo svaku vrstu putovanja u vašem svakodnevnom životu i opremljen je sigurnosnim sistemima koji štite bateriju tokom učestalih brzih punjenja u kratkom vremenskom periodu. Vreme potrebno za dodatno brzo punjenje može biti duže ako se zbog temperature baterije aktiviraju sigurnosni sistemi. 
 [3] ProPILOT je dostupan samo u određenim verzijama i samo u verzijama sa automatskim menjačem. ProPILOT je napredna tehnologija pomoći u vožnji, ali ne može sprečiti sudar. ProPILOT je namenjen samo za vožnju autoputem (odvojenim barijerama) uz stalnu pažnju i učešće vozača. Vozačeva je odgovornost da ostane budan, vozi sigurno, prilagodi brzinu uslovima na putu i bude spreman da preuzme kontrolu nad vozilom u bilo kom trenutku.
[4] Kupci ne bi trebalo da se oslanjaju samo na funkcije koje pojednostavnjuju vožnju. Neke funkcije neće raditi u svim uslovima i okolnostima. Potrebno je pridržavati se ograničenja brzine i drugih ograničenja. Za opšte uslove korišćenja Nissanovih tehnologija, obratite se Nissanovom distributeru.
[5] Apple CarPlay i Android Auto su dostupni besplatno, u zavisnosti od modela i/ili nivoa opreme. Za više informacija obratite se Nissanovom distributeru.
[6] Wi-Fi u vozilu je dostupan uz doplatu i zahteva pretplatu. Za više informacija obratite se Nissanovom distributeru. 
[7] Prikazana dodatna oprema je dostupna serijski i/ili uz doplatu u odabranim verzijama. Možda će se naplatiti dodatni troškovi.
[8]  Maksimalna snaga punjenja Nissana LEAF na stanici za punjenje naizmeničnom strujom iznosi 6,6 kW. Iskazano vreme punjenja odnosi se na punjenje punjačem tipa 2 (mode 3) jačine 32 A 
Slike na internet stranici www.nissan.rs su simbolične i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internet stranici i u dokumentima su privremeni i podložni promeni. Zadržavamo pravo na greške u tekstu. Zbog posledica globalne nestašice poluprovodnika neki elementi opreme prikazani na internet stranici, kao i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutnim uslovima je teško predvideti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluprovodnika u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlašćenom distributeru.