Povežite se sa svetom koji vas okružuje

Qashqai je vaš tehnološki partner. Iznenadićete se šta sve možete učiniti snagom svog glasa ili jednim dodirom.

Nissan QQ NissanConnect

[1] Ne treba se oslanjati samo na funkcije koje pojednostavljuju vožnju. Neke funkcije neće raditi u svim uslovima i okolnostima. Moraju se poštovati ograničenja brzine i druga ograničenja. Za opšte uslove korišćenja Nissan tehnologija kontaktirajte Nissan distributera.

[2] Povezivanje pametnog telefona za pristup uslugama NissanConnect preporučuje se samo kada je vozilo parkirano. Sistem se mora koristiti u skladu sa propisima o putevima. Vozačima se savetuje da koriste sistem samo kada je to bezbedno. Vozači bi trebalo da budu svesni potencijalnih opasnosti upotrebe hendsfri tehnologije, jer ona može da skrene pažnju sa puta i smanji kontrolu upravljanja.

(4) U zavisnosti od verzije, funkcije su dostupne standardno ili uz doplatu.

[6] Amazon, Aleka i drugi srodni brendovi su zaštitni znaci kompanije Amazon.com, Inc. i njegove podružnice.

Slike na internet stranici www.nissan.rs su simbolične i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internet stranici i u dokumentima su privremeni i podložni promeni. Zadržavamo pravo na greške u tekstu. Zbog posledica globalne nestašice poluprovodnika neki elementi opreme prikazani na internet stranici, kao i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutnim uslovima je teško predvideti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluprovodnika u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlašćenom distributeru.